Een training voor verzorgenden en verpleegkundigen in de intra- en extramurale zorgverlening.

Het werk van de verzorgende/verpleegkundige in de intra- en extramurale zorg voor ouderen verandert. Zelfredzaamheid bij de cliënt bevorderen komt steeds centraler te staan. Het hebben van zelfregie is hierbij een belangrijk onderdeel. Hoe kun je de cliënt versterken? Wat kan ik als cliënt nog wel (positieve benadering)? Hoe behoudt de cliënt zijn zeggenschap over ondersteuning en hulp? Hoe versterk ik de netwerkomgeving van de cliënt? Dit doet een extra appel op de kennis en vaardigheden van de zorgprofessional.

Tijdens dit trainingsprogramma vergaar je kennis en ontwikkel je gedrag en vaardigheden die aansluiten bij het competentieniveau van de hedendaagse zorgprofessional! Jij krijgt een helder beeld van ontwikkelingen en veranderingen in zorg en welzijn. Daarnaast kijk je kritisch naar jezelf en je eigen waarden en normen.

Deze training is met veel succes uitgevoerd binnen Brabantzorg. Een zorgorganisatie voor extramurale en intramurale zorgverlening voor ouderen in Midden Brabant. Voor meer informatie over de training kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

bottom b

Interesse?

Wilt u weten wat we voor de ontwikkeling van uw organisatie kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen

Contactgegevens

Zomer & Cornelissen
Email:
kvK Tilburg 18077779

Petri Cornelissen
Email:
Mobiel: 06 46436944

Peter Zomer
Email:
Mobiel: 06 46436943