De TKM is een methode waarin teamleden zelf en in hun eigen woorden hun samenwerking gaan onderzoeken en verbeteren. De methode bestaat uit verschillende werkvormen, die zowel in onderlinge samenhang als ook los kunnen worden toegepast. Teams ondervinden een sterke urgentie om te veranderen. Hiermee krijgt teambuilding een geheel nieuwe dimensie.

Tijdens deze tweedaagse training maakt u kennis met de methode en leert u de methode toe te passen in de dagelijkse praktijk. De TKM® stelt managers, teamcoaches en trainers in staat om op een effectieve manier antwoord te vinden op complexe teamvraagstukken. Voor deze training geldt geen aanvangsniveau. De studiebelasting bedraagt 7 uren per dag. 


Resultaat

  • Je kent de uitgangspunten van de methodiek (TKM) en bent in staat om de methodiek op een praktische manier toe te passen in de dagelijkse praktijk;
  • Je krijgt inzicht in het werken met systeemdiagrammen en kunt deze toepassen in een team;
  • Je bent in staat om patronen in teams te herkennen en te helpen doorbreken;
  • Je krijgt inzicht in verschillende stromingen (onderstroom en bovenstroom) in een team;
  • Je bent in staat om gerichte teaminterventies te ontwerpen.


Doelgroep

Je bent werkzaam als leidinggevende, teamcoach of trainer en betrokken bij de ontwikkeling van teams. Je wil samenwerkingsprocessen in het team verbeteren omdat dit noodzakelijk is om gewenste organisatiedoelen te realiseren. Dan sluit de Team Konfrontatie Methode hierbij perfect aan.


Over de methode

In deze training leer je de TKM toe te passen op allerlei samenwerkingsvraagstukken. Bovendien verzamel je methoden en inzichten om teams bij samenwerkingsvraagstukken te begeleiden en teamleden effectiever met elkaar te laten samenwerken.

De training is gericht op de toepassing van enkele belangrijke interventies:

  • het werken met de verhalen van teamleden
  • het bevorderen van dialoog: meerstemmigheid in het team
  • het werken met systeemdiagrammen
  • analyse en diagnose van de samenwerking in een team
  • ontwerp van interventies en ontwikkelingsprocessen in teams.


Certificaat

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, het certificaat van TKM Facilitator van Zomer&Cornelissen. Hiermee heb je een door het bedrijfsleven een gewaardeerd certificaat in huis.

Investering

Je betaalt voor de training  € 1500,=  per deelnemer inclusief het nodige trainingsmateriaal. Zomer & Cornelissen is geregistreerd bij CRKBO en is daardoor vrijgesteld van BTW.

Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet betaal je totaal € 150,00 (excl. btw). Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 30 dagen na factuurdatum te worden voldaan.


Docenten

Zomer&Cornelissen is een zeer ervaren trainingsbureau voor profit en non-profit organisaties. De trainers van Zomer&Cornelissen passen de TKM al jaren succesvol toe in uiteenlopende organisaties zoals Vodafone, Shell, Rabobank, zorginstellingen en scholengemeenschappen. Mocht je vragen hebben dan kunt je telefonisch contact opnemen met:

Peter Zomer             0646436943
Petri Cornelissen     0646436944

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het volgende inschrijfformulier.

 

Leveringsvoorwaarden

Kijk voor de actuele leveringsvoorwaarden op onze website www.zomer-cornelissen.nl

 

bottom b

Interesse?

Wilt u weten wat we voor de ontwikkeling van uw organisatie kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen

Contactgegevens

Zomer & Cornelissen
Email:
kvK Tilburg 18077779

Petri Cornelissen
Email:
Mobiel: 06 46436944

Peter Zomer
Email:
Mobiel: 06 46436943