In 2016 heb ik (Petri Cornelissen) de ‘schijf van vijf’ ontwikkeld om bij zorgmedewerkers een andere ‘mindset’ te ontwikkelen bij het verlenen van zorg. Dit door mij ontwikkelde model is een vijf stappen model waarlangs (wijk)verpleegkundigen en (wijk)verzorgenden de zorgvraag van cliënten goed in kaart kunnen brengen.

Het doel van de schijf van vijf is tweeledig. Enerzijds het behouden en versterken van zelfredzaamheid bij cliënten (positieve gezondheid) en anderzijds om zorgverleners een handvat te bieden zodat zij op een efficiënte manier de cliënt/mantelzorg/sociale netwerk kunnen betrekken bij het zorgproces. Dit alles is nodig om in de toekomst goed het hoofd te kunnen bieden aan de toenemende zorgvraag (vergrijzing) en de afname van het aantal zorgverleners (ontgroening).  

Op basis van dit model heb ik een zeer praktische training ontwikkeld welke ondersteunend is bij het ontwikkelen van een andere ‘mindset’ en werkwijze bij zorgverleners/zorgteams. De afgelopen jaren heb ik dit model succesvol geïmplementeerd bij diverse zorgaanbieders. Hebt u interesse voor uw organisatie in een ‘op maat’ trainingsprogramma neem dan contact met mij op.

Petri Cornelissen

06-46436944

 

bottom b

Interesse?

Wilt u weten wat we voor de ontwikkeling van uw organisatie kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen

Contactgegevens

Zomer & Cornelissen
Email:
kvK Tilburg 18077779

Petri Cornelissen
Email:
Mobiel: 06 46436944

Peter Zomer
Email:
Mobiel: 06 46436943